De kans is groot dat je op zoek bent naar verwarmde handschoenen, je bent immers niet voor niets bij onze site terecht gekomen. Met behulp van verwarmde handschoenen ben je in staat om het deze winter helemaal warm te houden. Veel mensen vragen zich af hoe de verwarmde handschoenen eigenlijk werken. Als jij deze vraag ook hebt moet je snel verder lezen, we laten het je hieronder namelijk zien!

De werking achter verwarmde handschoenen

handschoenen verwarmdVerwarmde handschoenen zijn beschikbaar in een groot aantal verschillende maten en types, maar in principe werken ze allemaal op dezelfde manier.  In de binnenkant van de handschoen zijn kleine draden geweven, een batterij is verbonden met deze draden.

Ze hebben een batterij die aan elke handschoen is gekoppeld en die rechtstreeks in de handschoen zit verwerkt of die in de manchet aan de buitenkant van de handschoen zit. Wanneer de batterij wordt aangezet en de elektrische stroom door deze draden wordt geleid, worden de handschoenen opgewarmd.  Je voelt dit vaak razendsnel, vaak al na enkele seconden!

De opgewekte warmte is afhankelijk van de hoeveelheid stroom die de batterij naar de draad gaat, dit zal weer afhankelijk zijn van de instelling van de batterij. Door de warmtestand van de batterij in te stellen kun je de temperatuur van jouw verwarmde handschoenen aanpassen. Zo hoef jij het echt nooit meer koud te hebben tijdens de wintermaanden. Bij ons op de site ben je aan het juiste adres voor deze verwarmde handschoenen. Neem zelf een kijkje in het assortiment om te ontdekken wat alle mogelijkheden zijn!

Over de auteur

barry

Bekijk berichten →